IV Wojewódzki Konkurs „Uczniowskie Inspiracje Kulinarne” 2019

W czwartek 21.03.2019 r. o godz. 10:00 w Technikum nr 3 Gastronomiczno-Hotelarskim rozpocznie się konkurs „Uczniowskie Inspiracje Kulinarne”2019. Tematyką wiodącą tegorocznej edycji są „Kasze w roli głównej”. Do konkursu przystąpią dwuosobowe zespoły z różnych szkół gastronomicznych województwa śląskiego, które będą miały za zadanie wykonać w czasie 120 minut po 3 porcje dania zasadniczego oraz deseru z wykorzystaniem kaszy. Ich prace będzie oceniać profesjonalne jury składające się z szefów kuchni renomowanych restauracji. Trzymamy kciuki za wszystkie zespoły i życzymy powodzenia na konkursie. 


Dodaj komentarz
Komentarze nie odnoszące się bezpośrednio do treści artykułu, obraźliwe, nieprawdziwe oraz niezgodne z prawem, reklamowe publikowane bez zgody wydawcy mogą zostać usunięte przez administrację. Komentarz osoby niezalogowanej, który zawiera link/i jest zatwierdzany ręcznie przez administrację.